Creatieve wedstrijd: Stadhuisje Apeldoorn Centraal

Op 1 februari 2021 bestaat ons vakantiehuis Stadhuisje Apeldoorn precies één jaar. En vieren wij o.a. met een creatieve 'wedstrijd': Stadhuisje Apeldoorn Centraal!

De inzending voor de creatieve wedstrijd is gesloten. Tot 31 december 2020 konden deelnemers een creatie waarin het Stadhuisje Apeldoorn centraal staat insturen. De wedstrijd is nu gesloten en de jury is druk met het beoordelen van de inzendingen.

Prijzen

  • De eerste prijs: de winnaar wint een verblijf van vier nachten (midweek, van maandag tot en met vrijdag) in Stadhuisje Apeldoorn ergens in 2021. Met nog maximaal 3 andere personen. Deze prijs heeft een waarde van 500 euro.
  • De tweede prijs bedraagt 50% korting op een boeking voor een lang weekend (vrijdag tot en met maandag) in 2021.
  • En de derde prijs bestaat uit twee grote originele Stadhuisje Apeldoorn koffiemokken, gevuld met plaatselijk lekkers.

Wat doen we nog meer:

  • Alle inzendingen worden gebundeld in een boekwerkje
  • Op Facebook laten we de inzendingen van de drie winnaars zien
  • De inzending van de winnaar krijgt een mooi plekje op onze site

Jury

Tessa Hendriks

Tessa Hendriks

Jonge, creatieve duizendpoot. Student aan het Cibap, vakschool voor vormgeving in Zwolle. Tessa creëert op een mooie, passende manier tal van producten voor familie, vrienden en buren. Van geboortekaartjes tot logo's. En meer.

Karin Koot

Karin Koot

Voor Karin is niets te gek. Ze heeft bijvoorbeeld creatieve workshops gegeven in haar eigen huis. Karin struint regelmatig rommelmarkten, kringloopwinkels en websites af naar vintage en brocante spullen. Om er vervolgens zelf weer een eigen draai aan te geven.

Arjan en Debby

Debby en Arjan eigenaren vakantiehuis Stadhuisje Apeldoorn

Wij, Arjan Eiland en Debby van Wijngaarden, als eigenaren van Stadhuisje Apeldoorn, hebben allebei een halve stem tijdens het juryberaad.