De eigenaren van Stadhuisje Apeldoorn

Wij zijn Arjan Eiland en Debby van Wijngaarden en de trotse eigenaren van het vakantiehuis 'het Stadhuisje Apeldoorn', ons huisje in de stad. Arjan is geboren op de Veluwe en kent de omgeving goed, Debby komt uit het westen van Nederland (onder de rook van Rotterdam), maar woont ook al weer een lange tijd in Apeldoorn.

We wonen al weer een hele tijd en met veel plezier aan de Wendenlaan, een leuk en gezellig straatje in Apeldoorn, vlakbij het Paleis Het Loo. In de oudste huizen in deze straat (waaronder dat van ons) heeft een aantal personeelsleden van het Paleis gewoond.

Trotste eigenaren van een vakantiehuis in Apeldoorn

Het is altijd al een droom geweest om een eigen vakantiehuis (een soort B&B) te bezitten en te verhuren. We zagen appartementen in ons geliefde vakantieland Hongarije, neusden bij makelaars in België en keken af en toe in Frankrijk naar een chateau. Maar het werd onze heel diepe achtertuin! Daar is, na een aantal maanden hard werken, de vakantiewoning ‘het Stadhuisje Apeldoorn’ verrezen. Nu een prachtig vakantiehuis en op termijn een mantelzorgwoning. We willen graag nog iets voor onze ouders kunnen betekenen.

Het vakantiehuis ‘het Stadhuisje Apeldoorn’ vind je aan de Schwerinlaan. Het heeft een eigen besloten tuin en je kunt de auto bij het huisje parkeren.

We hopen je te mogen verwelkomen!

Check de beschikbaarheid en boek je verblijf