Reviews Stadhuisje Apeldoorn

Een aantal van onze gasten bezocht met kinderen Pretpark Julianatoren, anderen plonsden dagen achter elkaar in het grootste openluchtbad van Nederland, het Boschbad. Er werd gelezen in het zonnetje, gewandeld in de bossen en er zijn heel wat kilometers weggetrapt op de fiets. Ook Paleis Het Loo werd aangedaan. Logisch, het paleis ligt hier om de hoek! Hoe hebben onze gasten hun verblijf in ‘het Stadhuisje Apeldoorn’ ervaren? Hier vind je een aantal reviews.

Supermooi

Het Stadhuisje is supermooi ingericht en van alle moderne gemakken voorzien!
Corina en Mirjam, augustus 2020

Gezellige ontvangst

Een gezellig en spontaan ontvangst van hele lieve mensen. Een heerlijk huisje waar je alles bij de hand hebt. Je zit dicht bij verschillende locaties om een dagje weg te gaan. Wij zijn te voet naar paleis Het Loo geweest, 3 km bij Julianatoren en vlakbij een openluchtzwembad. We hebben er een geweldige week gehad en zullen zeker nog een keer terugkomen.
Levi en Sally de Ruiter, augustus 2020

Helemaal thuis

In onze vakantieweek waren we er lekker even uit en voelden ons onmiddellijk helemaal thuis. Na een vriendelijke ontvangst, konden we genieten van comfort, perfecte uitstraling en uitgaansmogelijkheden naar stad en bos.
Jan en Ria Snijder, juli 2020