Een aantal van onze gasten bezocht met kinderen Pretpark Julianatoren, anderen plonsden dagen achter elkaar in het grootste openluchtbad van Nederland, het Boschbad. Er werd gelezen in het zonnetje, gewandeld in de bossen en er zijn heel wat kilometers weggetrapt op de fiets. Ook Paleis Het Loo werd aangedaan. Logisch, het paleis ligt hier om de hoek! Hoe hebben onze gasten hun verblijf in ‘het Stadhuisje Apeldoorn’ ervaren? Hier vind je een aantal reviews.

Luxe B&B

Wij verbleven een week in deze mooie luxe ingerichte B&B met prachtige binnentuin! Het is gelegen op een rustige locatie met veel groen in de omgeving. Je bent snel bij de lokale winkeltjes voor wat boodschappen. Er zijn veel mogelijkheden om diverse andere plaatsen te bezoeken voor leuke uitstapjes. Het ontbrak ons aan helemaal niets.
Anke en Martijn, augustus 2022

Niets is teveel

Op deze locatie kon ik zelfs met mijn rolstoel geweldig uit de voeten. Voor de eigenaren is niets te veel en wij zouden zeggen: Ga deze prachtige streek ontdekken
Esther Koens, juni 2022

Heel gastvrij

Een heel mooi vakantiehuis die werkelijk van alle gemakken voorzien is. Eigen tuin erbij. Mooi en sfeervol ingericht. Wat een heerlijke plek! De eigenaren zijn heel gastvrij en enorm vriendelijk. Wij hebben het super gehad en komen zeker nog eens terug.
Thamar, maart 2022

Topweekend!

Apeldoorn en de omgeving zijn zo mooi tijdens de herfst. Als je er dan een warm ontvangst, een gezellig vakantiehuisje en prachtig wandelweer bovenop krijgt, dan heb je een topweekend.
Roussel-Vertonghen, november 2021

Sehr freundliche Gastgeber

Wir waren für drei Übernachtungen Gäste von Arjan und Debby. Die beiden sind sehr freundliche Gastgeber. Das Haus wurde mit viel Liebe fürs Detail und geschmackvoll eingerichtet. Die Ausstattung (v.a. der Küche) ist ausgezeichnet. Auch die Lage ist gut - zwischen Paleis het Loo und der Innenstadt. Parken kann man direkt vor der Tür.
Georg und Uta, september 2021

Genoten!

Herfst op de Veluwe met als uitvalsbasis het heerlijke Stadhuisje, wat wil een mens nog meer? Nou...dan wil je hier óók in de winter, lente én zomer terugkomen! Ideaal gelegen en met veel zorg gebouwd en stijlvol ingericht. Fijne bedden, ruime badkamer, volledig ingerichte keuken, de ommuurde tuin… Wij voelden ons er helemaal thuis. Het enthousiasme en de hartelijke gastvrijheid van Arjan en Debby maken het vakantiegevoel compleet. Wij hebben genoten!
Arie en Ineke, november 2020

Mooie uitvalsbasis

Royaal, comfortabel en rustig vakantiehuisje voorzien van alle luxe aan de stadsrand van Apeldoorn. Alles gelijkvloers met openslaande deuren naar de leuke stadstuin. Mooie uitvalsbasis voor diverse leuke (fiets) activiteiten in combinatie met de gezelligheid van de stad.
Ellen Kik, september 2020

Supermooi

Het Stadhuisje is supermooi ingericht en van alle moderne gemakken voorzien!
Corina en Mirjam, augustus 2020

Aan alles is gedacht

Prachtig en compleet vakantiehuis. Mooie en uitgebreide keuken. Aan alles is gedacht. Airco was heel fijn tijdens de warme dagen. Hele vriendelijke eigenaren, je voelt je enorm welkom. Er lag zelfs iets lekkers klaar voor ons hondje. In de omgeving is genoeg te doen. Plaatsen als Deventer, Epe, Vaassen en Arnhem zijn vlakbij. Ook zijn er restaurants en winkels op loop / fietsafstand.
Eline Martens, augustus 2022

Super schoon

Het Stadhuisje is een heerlijke plek om meerdere dagen te verblijven. Alles is aanwezig, fijne bedden, eigen tuin, super schoon en gezellige eigenaren. We hebben veel gebruik gemaakt van de fietsen, fijn dat we die gewoon konden pakken. We hebben genoten!
Carola , juli 2022

Fantastisch verblijf!

Alles tot in de puntjes goed verzorgd. Debby en Arjan zijn zeer gastvrij. En het huisje was van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden! Heel netjes en schoon. Wij komen zeker terug.
Kim Oosterdijk, januari 2022

Fijn contact

Helemaal compleet, tot aan details als koffiecups, hygiënegel, enzovoorts. In het reserveringsproces hadden we al een fijn contact, bij aankomst en vertrek allerhartelijkst en goede uitleg. Dank jullie wel Arjan en Debby.
Janet, André, Marie, John, november 2021

Prachtig verblijf

Het Stadhuisje van Arjan en Debby heeft ons een nieuwe ervaring gegeven voor oud naar nieuw! Wat een prachtig verblijf op een unieke plaats nabij het Loo! Voor de hond ook heerlijk, mede door het nabijgelegen speelveld en uitlaatbos! Het huisje was prachtig versierd met een hint van kerst, heel stijlvol!
Inge Blom, januari 2021

Ruim opgezet

Relaxe woonsfeer, mede door de luxe tuin. Luxe en vooral praktische inrichting. Ruim opgezette woning. Daarbij zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. Zij waren behulpzaam bij het zoeken van verschillende items.
Snieders, augustus 2020

Gezellige ontvangst

Een gezellig en spontaan ontvangst van hele lieve mensen. Een heerlijk huisje waar je alles bij de hand hebt. Je zit dicht bij verschillende locaties om een dagje weg te gaan. Wij zijn te voet naar paleis Het Loo geweest, 3 km bij Julianatoren en vlakbij een openluchtzwembad. We hebben er een geweldige week gehad en zullen zeker nog een keer terugkomen.
Levi en Sally de Ruiter, augustus 2020

Voortreffelijk

Wat een geweldig huisje, helemaal vrij en van alle gemakken voorzien. Super gastvrije mensen.
Sonja, oktober 2022

Prachtig

Prachtig huis, goed over nagedacht, uitstekend geschikt voor z'n vieren. We hebben een prachtig weekend gehad in Apeldoorn en omgeving.
Cees, juli 2022

Alles erop en eraan

Wat een fantastisch mooi huisje! Geen enkele op of aanmerking, de foto's spreken voor zich, alles wat je ziet, is er ook echt en de inrichting van zowel de keuken als de rest van het huisje is ‘over’ compleet.
Sander Graat, januari 2022

Prachtig huisje

Wat werden wij (drie vriendinnen) super gastvrij ontvangen! En wat een prachtig huisje! Super schoon en heel stijlvol ingericht. Aan alles was gedacht. Echt een tóp adres! Wij gaan hier zeker nóg eens naar toe!
Els, oktober 2021

Een warm bad

De ontvangst voelde als een warm bad: er waren drempelhulpen gemaakt en 'n beugel bij het toilet voor één van ons die slecht ter been is. Hagelnieuw vrijstaand huisje met veel privacy, eigen tuin en oprit. Luxe bedden, fijne badkamer met föhn, voldoende handdoeken. Luxe keuken waarin alles aanwezig is! Behaaglijke vloerverwarming. Wasmachine. Er lag zelfs iets lekkers voor de hond klaar! Je wandelt vanuit het huis zo de bossen in of loopt naar de binnenstad. Arjan en Debby, jullie zijn toppers!
van Berkel, oktober 2020

Kleine oase

Het Stadhuisje is een prachtig ruim en comfortabel huisje met een gezellige stadstuin met terras, dat met zorg en liefde is gemaakt en ingericht. Het voelt meteen als thuis, mede door de eigenaren Debby en Arjan. De communicatie verliep perfect, we werden hartelijk welkom geheten en konden er op verzoek zelfs iets eerder terecht toen dat beter uitkwam. Loopafstand van Paleis het Loo en met de 2 fietsen kun je prima de prachtige omgeving verkennen en de stad bezoeken. Kortom een kleine oase.
Frederiek, augustus 2020

Helemaal thuis

In onze vakantieweek waren we er lekker even uit en voelden ons onmiddellijk helemaal thuis. Na een vriendelijke ontvangst, konden we genieten van comfort, perfecte uitstraling en uitgaansmogelijkheden naar stad en bos.
Jan en Ria Snijder, juli 2020

Contact:

Arjan Eiland en
Debby van Wijngaarden
Wendenlaan 10
7315 DP Apeldoorn
055-3664006 - 06-41613141

Stadhuisje Apeldoorn
KVK 80369200

aeiland51@gmail.com

Volg ons op:

Facebook

Instagram

© 2022 Stadhuisje Apeldoorn

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren